anne

anne

Weekend film är det nya Tarantino

LichtensteinmediaPosted by Anne Lichtenstein 06 Dec, 2011 16:33:02
I helgen har jag varit del av ett unikt filmprojekt som regissören Robert "Hata Göteborg" Lillhonga ledde.

Vi har lyckats med bedriften att spela in en långfilm på en långhelg. Tre dagars filmande. Trettiosex timmars material och noll timmars sömn senare däckade jag i går, - slutkörd, men nöjd över helgens utdelning.

Vi var tre filmteam som följde skådespelarna och det var första gången som jag filmade en spelfilm. Har ju tidigare bara gjort dokumentärer och nyheter, och det var ett par år sedan jag var framför kameran så vissa saker var helt ny mark för mig.

Insåg att jag hade svårt för det där att fortsätta rulla bandet mellan tagningarna. (Är ju inga band nu för tiden, men ni förstår dilemmat.) Ville hela tiden trycka paus för att spara på utrymmet!! Jag får väl lära mig den hårda vägen nu om några dagar när Lillhonga kommer skälla ut mig för att han inser att mina filer är dubbelt så många som de andra fotograferna och att det saknas klappa (den träklappen som ska synkronisera bilden och ljudet korrekt) i varannan av mina filmer.

Nåja, lite extra jobb bjuder jag på den här gången. Ska absolut bättra mig till nästa gång. Om någon nu vågar låta mig filma efter att de vet detta...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.