anne

anne

Ombytta roller

LichtensteinmediaPosted by Anne Lichtenstein 26 Jan, 2012 14:18:58
Igår sände SVT en intervju med Robert Lillhonga där även jag var med. Väldigt konstigt att vara på andra sidan om intervjumicken och inte ha ett finger med i processen. Mina tankar, när jag såg reportaget, gick mest igenom olika klipplösningar, och om jag var en lätt eller svår person att intervjua. Huruvida jag hade frågat frågorna på något annart sätt eller om jag hade tänkt på samma sätt.
Jag och reportern Charlotte Lundgren hade nog ganska liknande sätt att arbeta på, det konstaterade vi även där på plats. Reportaget blev ungefär som jag hade förväntat mig. Kul. Tyckte jag i alla fall.

Här är reporter Charlotte Lundgren och fotograf Richard Lindströms reportage i SVT:s program Sverige!

Om två dagar har vår film premiär. Det är slutsålt till premiären på lördagen, men på söndagens visning på Draken kl.22.30 finns det biljetter.
Boka här.
Samtidigt har filmen jag har varit med och filmat i november (och faktiskt även spelat i) visats för första gången för en provpublik i London och i Glasgow.
Ska bli spännande att höra vad den får för respons. De ska höra av sig i veckan.

Mycket spännande är att vänta framöver. Har så många idéer och tankar, nu gäller det bara att välja vilken väg jag ska gå.
Men innan jag ska börja fundera på det. Blir. Det. Brakkalas. Filmpremiär. Och. Galna nätter i FilmFestivalExtas.